En kurs om självhushållning, odling, vegetarisk mat med hållbar utveckling som ledstjärnan.

Vi är på Vita Krala hos Chris och Frank i Haddebo

Program:

Vi börjar med fika och Franks härliga Holländska smörkaka. Där efter delger Chris oss sin filosofi om odling, mat och inläggningar. Vi bakar bröd, gör färskost samt inläggningar som vi tar med oss hem.

Chris lär oss att ”koka soppa på en spik” av säsongens råvaror och med härliga buljonger. Vi äter soppan med nybakat bröd & ost.

På eftermiddagen lagar vi vegetarisk mat tillsammans med Margareta. Vi lär oss att tillvarata all mat & rester på ett nyskapande sätt. Vi lär oss också att göra vegetariska biffar av olika råvaror, gör gratäng och läckra och matiga sallader. Vi går igenom hur man på bästa sätt kokar och använder olika typer av bönor och linser.

Kursen avslutas med att vi tillsammans avnjuter vår gröna buffé. Deltagarna får matlådor att ta med sig hem.

Ladda ner informationsblad här!

För anmälan och mer information ring Chris och Frank på  Vita Krala tel.nr 0582 – 301 11 eller Margareta,  Rosengrens Skafferi 0709 18 09 69

Varmt välkomna