EVENTS & KURSER

UTBILDNING I VEGETARISK & VEGANSK MATLAGNING FÖR KÖKSPERSONAL

grönsaker

Vi erbjuder utbildning i vegetarisk och vegansk matlagning för alla typer av måltidspersonal inom storkök och restauranger.

Rosengrens Skafferi har under drygt 15 år undervisat och inspirerat kockar & kökspersonal i den gröna matens värld. Vi har haft utbildning riktad mot förskola, skola och äldreomsorg inom våra kommuner och landsting. Våra utbildningar ger praktik och teori och en stor dos inspiration.

Vi lagar all mat helt från grunden och använder oss i allra största utsträckning av bra och helst ekologiska råvaror.
Innehåll och omfattning anpassas efter era behov, vi kan laga olika typer av vegetarisk mat eller koncentrera oss på t.ex. vegansk mat, vegetariska ”biffar”, bönor användning och tillagning på olika sätt.

Personalaktiviteter

Vegetarisk matlagning & vinprovning
Att laga mat i grupp är roligt och utvecklande för teamet.
En spännande aktivitet både ur friskvårds och personalutvecklingssynpunkt.

Vi erbjuder kurser och matlagningsaktivitet i Vegetarisk & Vegansk mat samt Raw food.

Vi kan också arrangera en sensorisk vinprovningsaktivitet för din grupp, antingen i samband med matlagning, eller som en egen aktivitet tillsammans med en middag för er personalgrupp. En sensorisk vinprovning innebär att du lär dig hur matens olika grundsmaker samverkar med olika viner. Syftet med provningen är att bättre förstå vilka viner som passar ihop med olika maträtter, och därigenom göra det lättare att välja vin i olika sammanhang.

Du kan också boka föredrag om örter och kryddor samt snaps & likörkryddningskvällar.

Kontakta oss för mer info:
019 109 540
kontakt@rosengrensskafferi.se

Varmt välkomna